MIÉRT JÓ AZ AUTÓFÓLIA?

Az autófólia a gépkocsinak esztétikusabb, sportosabb megjelenést biztosít,de nem ez a fóliák egyetlen előnye.
A sötétebb árnyalatú és erősebb fényvédő fólia a gépjárműbe való belátást is korlátozza, míg belülről megfelelő kilátást biztosít.


A fóliák reflexiós napvédő réteget képeznek az üveg belső felületén.
Típustól függően a napsugárzásból származó hő nagy részét kinn tartják (akár 55%) míg a látható fényt beengedik.


A szabadalmaztatott kristálytiszta ragasztó nagyon erős tapadást biztosít, így az ablakra felragasztott fólia garantáltan nem hólyagosodik fel, nem repedezik, nem ráncosodik és nem válik el az üvegtől.Vannak nagyon világos,alig észrevehető szinezésű hővédő fóliák is,melyeknek nagyon erős a hőkinntartó hatása,nem fontos tehet erősen leárnyékolnia autóját a hatékony hővédelemhez.
A fóliák legfontosabb funkciói:


HŐVÉDELEM

Az egyre erősödő felmelegedés és a napsugárzás miatt sokszor az autónkban sem érezzük jól magunkat,hiába a lékondicionáló,ha az arcunkat égeti a nap.
Az üvegen átáramló erős meleg miatt egyre nagyobb fokozatra kapcsoljuk a
légkondicionálást, ennek következményeként pedig inkább csak megfázunk
mintsem a komfort érzetünkön javítanánk.
Az autófólia használata során csökken az autónk belső légterének a felmelegedése, kizárva az égető UV sugárzást és az alacsonyabb fokozatra állított klímaberendezés miatt közvetve bár, de az autófóliázásnak köszönhetően még az autónk fogyasztása is csökken.FÉNYVÉDELEM

Az árnyékolás a másik fontos szempont az autófóliák választásánál.
A vakító napfény is zavaróan hat ránk mindennapi autóvezetésünk során.
Alacsony fényáteresztéssel rendelkező fóliákat alkalmazunk ennek enyhítésére.
Áruvédelmi szempontból a kis haszonjárművek esetén elengedhetetlen a raktér belátás elleni védelme, amelyekre a legsötétebb anyagokat javasoljuk.BIZTONSÁGI SZEMPONTOK AZ AUTÓFÓLIÁZÁSBAN

Balesetek során az összetört autóüveg nagyon komoly sérüléseket okozhat az autóban ülőknek.
A fóliával ellátott ablakok esetén az üveg összetörik, de az autóüveg nem esik az utastérbe a szilánkok a fólián maradva nem jelentenek veszélyt az autóban ülő személyekre.
Autó feltörési kísérlet során a fóliázott ablaküveg ( mivel a fólia összetartja az összetört üveget ) tovább nehezíti a betörő dolgát, így késleltetve annak a jármű belsejébe való bejutását vagy akár el is riaszthatja a tolvajt.

AUTÓ ÉS ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁZÁS
BUDAPEST, DOROG     +36 20/ 808 9000 starfolia@gmail.com
Okleveles
telepítő!